понеделник, 24 февруари 2014 г.

Безвредни татуировки за деца

Всеки родител се е притеснявал поне десетки пъти за детето си ,сега ще ви запозная с един лесен трик . Как ще сте сигурни ,че наследниците ви няма да забравят най -важното нещо а именно телефонния номер на мама и татко . На всеки родител му се е случвало детето му да си загуби телефона или да го потроши до неузнаваемост и да не може да се свърже с вас . Можете да се съгласите с мен и че на колкото и листчета и бележки да му записвате номера си те някакси безследно изчезват. На някои ще им се стори  нелогично и безмислено това маркиране на детето ви ,но реално  в някои случаи може да е от голямо значение детето ви винаги да има вашия номер за контакт.
Необходим ви е само обикновен  черен( безвреден, задължително) маркер и ето този  препарат за рани който защитава кожата от надраскване ,обриви и така нататък . Можете да го откриете в сайта амазон .
На същият принцип може да направите и така желаните  татуировки на децата си ,който никога не са излизали от мода . Дали ще вземете някоя изкуствена лепенка и с малко вода ще я залепите или ще отделите някой час на детето си да го изрисувате вие сами решавате 

Няма коментари:

Публикуване на коментар